Telefonist / Agent - 2 st. Personlig svarsservice, Solna - 2018.02.14

Sveriges mest kvalitativa svarsservice expanderar och söker nu två nya telefonister/agenter. Vi erbjuder utbildning och certifiering samt en fantastisk arbetsplats – perfekt för dig som vill växa i en organisation!

Jobba som telefonist och agent

Att jobba som telefonist och agent hos oss innebär att du hjälper våra kunder att öka sin tillgänglighet för sina kunder i telefon och på webben. Med telefonpassning, och bemanning av webbchatt ser du till att upprätthålla våra kunders servicenivå och tillsammans ökar vi deras lönsamhet.

Du blir en del av ett ungt, proffsigt och engagerat team på 30 personer. Vi sitter i fina lokaler mitt i Solna Business Park. Med en låg personalomsättning vill vi påstå att vi inte är ett vanligt callcenter. Vi trivs på jobbet helt enkelt och känner stort engagemang i våra kunder och uppdrag. Inte sällan hittar vi på gemensamma aktiviteter efter jobbet och 2 ggr/år samlas vi till kick-off.

Den vi söker:

–  Har ett stort serviceintresse

–  Älskar att arbeta med människor och kunder

–  Trivs att arbeta i en ung grupp

–  Är målmedveten/Gillar att jobba mot mål

–  Är noggrann

–  Är duktig och snabb på att hantera datorns tangentbord

–  Har goda språkkunskaper i svenska och engelska

–  Danska, norska och finska språkkunskaper är en fördel men inget krav

Väx med oss - vi utbildar dig!

Stämmer du in på vår profil och känner att du vill bli en del av vårt team, då har du alla möjligheter att trivas och lyckas hos oss. Det du behöver kunna som Telefonist/Agent får du lära dig under utbildningen med 3 certifieringssteg.

Arbetstid/Varaktighet

Vi jobbar i skift mellan klockan 07.00 – 18.00. 

Om rekryteringen

Vi söker 2 st heltidare, 40 Tim / veckan. Första urvalet gör vi utifrån din ansökan med cv. Därefter, och löpande under hela ansökningsperioden, kallar vi till personlig intervju på kontoret. Skicka därför in din ansökan så snart du kan. Bifoga gärna en bild på dig själv i ansökan. Frågor gällande tjänsten tar vi emot via e-post.

Skicka din ansökan till: jobb@personligtsvar.se

Välkommen med din ansökan!


Hitta till oss

 

Personlig svarsservice | Smidesvägen 10, 171 41 Solna