Så här fungerar våra tjänster

Så här fungerar vår telefonpassning

Med Personlig svarsservice telefonpassning säkerställer ni att ni inte missar några viktiga samtal. Våra certifierade och pålästa telefonister tar hand om de samtal ni inte hinner med och svarar proffsigt i ert företagsnamn. Med vår snabba svarstid och engagemang bidrar vi till att öka servicenivån och lönsamheten i ditt företag, 

Se hur vår bemannade webbchatt fungerar

Med vår bemannade webbchatt / live chatt tar vi svarsservice till en högre nivå.

Vår svarsservice personal finns tillgängliga via en live chatt ruta på er webbsida och hjälper er att komma i kontakt med era webbesökare. Vi svarar på enklare frågor rörande ert företag och ser till att besökaren kommer i kontakt med rätt person hos er.

Med tjänsten Växla ersätter vi er telefonväxel

Nu kan ni enkelt ersätta er växellösning med en mindre komplicerad och mindre kostsam lösning som ersätter den mest relevanta funktionen som en telefonväxel har. Med tjänsten Växla får ni ett fastnätsnummer som blir huvudnumret till ert företag. Ni väljer själva vem på företaget som ska ta emot dessa samtal eller om ni vill att samtalen först ska gå direkt till våra telefonister, för att sedan kopplas vidare till rätt person hos er.


Hitta till oss

 

Personlig svarsservice | Smidesvägen 10, 171 41 Solna