Bemannad webbchatt

Med vår bemannade webbchatt tar vi svarservice till en ny nivå. Genom att vi finns tillgängliga för frågor och svar på er webbsida kommer ni ha möjlighet att fånga upp många nya potentiella kunder. Vi vet att många drar sig från att ringa och maila, men med en lättillgänglig och snabb chattfunktion gör vi det lättare för besökaren att skapa kontakt med ert företag. 

Vår chattpersonal svarar på enklare frågor rörande ert företag eller ser till att besökaren kommer i kontakt med rätt person hos er.

Nyhet! Nu kan vi även ta hand om chattar som kommer in via er företagssida på Facebook.

Många företag använder idag en företagssida på Facebook för att skapa kontakter. Vi har nu utvecklat vår tjänst chatt så att vi även kan bemanna er företagssida. Detta är ett kostnadsfritt tillägg i tjänsten som ni kan välja till om det finns behov. Kostnaden är fortfarande densamma d.v.s 999:-/mån inkl 50 chattsamtal vare sig de kommer från er webb eller Facebooksida.

Hur fungerar vår bemannade webbchatt?

  • Vi levererar en chattfunktion som ni enkelt installerar på er webbsida genom en HTML-kod

  • Vi anpassar den åt er så att designen passar er webbsida.

  • Chatten på er webbsida är sedan bemannad av vår chattpersonal vardagar mellan kl 07.00-18.00.

  • Vår chattpersonal svarar på enklare frågor gällande ert företag och skickar sedan ärendet vidare till rätt person hos er när det behövs.

  • Med en bemannad chatt på er webbsida kommer ni att kunna bemöta kunder i ett tidigare skede innan de beslutar sig för om de ska ringa in eller maila till er.

 

 

Beställ bemannad webbchatt

Chatt

Kontakta oss för mer info


Bemannad webbchatt

Bemannad webbchatt